EXPOAPA 2024

Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din Domeniul Apei a participat în perioada 11-13.06.2024 la expoziția internațională EXPOAPA 2024 organizată la Brașov de către Asociația Română a Apei.

Domnul Președinte FADIDA Vasile Dărăban a fost invitat să participe, în calitate de speaker, la două dintre conferințele organizate cu această ocazie, și anume: „Finanțarea sustenabilă din tarif a costurilor apei potabile și apei uzate – o provocare” și  „VIITORUL este ACUM: Industria apei ca proiect de țară 2.0 – soluții integrate de finanțare pentru operatorii regionali de apă și administrația publică”.

Tema prezentată cu această ocazie Viziunea Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) privind abordarea și nivelul prețurilor și tarifelor la apă și apă uzată a fost una de mare interes.

Cu această ocazie, FADIDA participă din nou ca un actor important pe scena sectorului de apă, alături de profesioniști din domeniul apei, reprezentanți ai administrației publice și ai instituțiilor financiare internaționale.

Mulțumim organizatorilor și îi felicităm pentru succesul evenimentului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *